18 Ekim 2012 Perşembe

KLİNİK Özel Renault Servisi ÇORUM

Eski; Atıl, Aydemir, Ümit, Erdoğan, Alperen, Aydın, Tomak gibi arkadaşlarımın akrabası olan KLİNİK Özel Servisi'nin sahibi Ömer FENERCİ kardeşimin yanına gitmiştim. 

Renault Kangoo tipi arabamın garanti dışı bakımı için. 

Sağ olsun Ömer usta, ortaklarından Gürhan TAŞKAYA ve Sedat UZUN kardeşlerim ve yanlarında çalışan, kaportacı, boyacı, elektrikçi, motorcu gibi değerli elemanları arabamdaki olan olmayan bütün arızalarını giderdiler, ekstradan kapı ayarları, yağlamaları, iç-dış yıkamaları, kapı içlerinden gelen sesleri izole etmeleri, motor aksamındaki görünmez yerleri yapmaları, vida civata değiştirmeleri, rot-balans ayarından sonra cant kapaklarının kelepçelerinin değiştirilmesi, takoz, amortisör, denge çubukları, tablaları, bilgisayarlı elektrik arıza kontrollerinin, vs. gibi ön-arka takım hayati parçaların orijinal Renaul parçaları takılması, malzeme parasından başka işçilik ücreti talep etmemeleri.           
Yetkili bir servise gideceğimde en az 2 bin lira fatura kesileceği olası  işleri, az bir miktarla beni kurtardıklarından, arabamın saat gibi tıkıt tıkır işler duruma getirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok: