4 Haziran 2011 Cumartesi

Dodurga ÇPL "SENEDE BİR GÜN" Şiir Dinletisi

3 Haziran Cuma akşamı Dodurga Çok Proğramlı Lisesi'nin "Senede Bir Gün" isimli şiir dinletisi yapıldı. Kısıtlı imkanlar dahilinde yapılan dinleti izleyenlerden tam not aldı.
Dodurga ÇPL'nin Müdür Yardımcısı Sayın Nurdoğan ATMACA'nın başkanlığındaki sorumluluğunu Musa AKPINAR öğretmenin yaptığı şiir dinleti ekibi; gerek sahne dekorasyonu gerekse okuyucu ve seçilen şiirlerle izleyenleri büyüledi.
Okulun iki öğrencisinin sunumunu yaptığı dinletiyi başta ilçe kaymakamı Sayın Bülent GÜVEN, Sayın Milli Eğitim Müdürü Abdullah ŞAFAK, okul Müdürü Sayın Sinan MOL ile öğrenci veli ve misafirleri ilgiyle izlediler.
Öğrenim döneminin bitmeye yakın olduğu şu günlerde, öğrencilerin başarılı çalışmaları, seçtikleri şiirlerin anlamlılığı takdire şayandı.
Öğrencilerin, değerli şairlerimizin şiirlerinden seçtikleri parçaları, kendilerine has bir tarzda seslendirmeleri geceye renk kattı. Fotoğrafta bir öğrenci Atilla İLHAN'ın "Üçüncü Şahsın Şiiri"ni okurken.
Bir öğrencinin, Şebnem KISAPARMAK'ın "Bu Bayramda Gelemedim Anne" şiiri, dinleyenlerin duygulanmasına neden oldu.
Diğer bir öğrencinin Ümit Yaşar OĞUZCAN'ın "Bir Gün Anlarsın" adlı şiirini seslendirmesi.
Orhan VELİ'nin şiirini seslendiren öğrencilerden...
Okul öğretmenlerinden Matematik Öğretmeni Emin SARAYCIKLI'nın okuduğu şiir izleyenlerden büyük alkış aldı.
Dinleti sonrasında Müzik Öğretmeni Özge AKMAN'ın gitar gurubu öğrencileri çeşitli parçalarla izleyenlere müzik ziyafeti verdi.
"Senede Bir Gün" isimli şiir dinleti gecesinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenler, dinleti sonrasında topluca fotoğraf çekindiler. Soldan sağa okul öğretmenleri; Meral, Didem, Nurdoğan (Müd.Yrd.), Fethiye, MHRMH ve Özge öğretmenler.
İzleyicilerden bir gurup, dinleti sonrası...

Hiç yorum yok: