11 Haziran 2011 Cumartesi

Bu Davet Kaçırılmaz

İskilip İlçemizde bulunan Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun methini yıllardır duymaktaydım ama şimdiye kadar hiç gitme fırsatım olmamıştı.

Eğitim Merkezindeki seçkin öğretici ve öğretmenler tarafından, yetenek düzeyi çok çok ileri öğrenciler, sanatlarında "Dünya Ustaları" ile yarışabilecek, 'El Yapımı' işlerde, hatta onlardan daha becerikli işler yapabilecek kapasitede yetiştirilmektedirler.

Geleneksel olarak her yıl ilçe kaymakamları yönetiminde düzenlenen el sanatları ürünlerinden oluşan sene sonu sergisi, bu sene İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet YILMAZ tarafından açılacaktır. Sayın kaymakam sağ olsun Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü personelini de unutmayıp onları da açılışa davet etmiş.
Sergi sırasında davetlilere, İskilip'in ünlü 'İskilip Dolması'da ikram edilecekmiş.

Bu sırada hem İskilip ilçemizi gezmiş, görmüş olacağız. Sergi sonrası birbirinde değerli el yapımı ürünleri buradan sizlere tanıtma fırsatı bulacağım.

Bu sırada da gene dünyaca ünlü GREYDER AYAKKABILARI'nın imalat fabrikasını da ziyaret edip görüntüleri sizlerle paylaşacağım. 15 Haziranda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: